Ring opBook ridehal

Faciliteter

Ridehal
Vi har i vinteren 2014/2015 omdannet stedets ene hal til ridehal med en lys og lækker fiberbund.

Hallens rideareal måler 17*37 m og har en opsadlingsplads, som man frit kan benytte. I denne ende af hallen vil der desuden med tiden blive bygget en 1. sal, hvor man kommer til at kunne sidde og nyde udsynet til de ridende i hallen.

I hallen har vi en hyggeligt 1. sal, hvor man kan sidde og nyde de ridende i hallen. Her er et par bløde stole og lidt heste-læsestof til fri afbenyttelse. Her finder du også køleskab med sodavand, som kan købes til ganske fornuftige priser samt kaffe og te, som er til fri afbenyttelse.

Regler for brug af hallen:
Hos os er reglerne enkle og vi håber, at man som bruger af hallen vil respektere dem.
1. Ingen rygning i hallen
2. Ingen heste på vores græsplæner
3. Hestens efterladenskaber på banen fjernes omgående
4. Ryd altid op efter dig selv og din hest – inde såvel, som ude
5. Din hest er velkommen til at rulle sig i ridehallen, men vi beder dig rive efter din hest så vi ikke får huller i vores fine bund.

Parkering sker på gruspladsen ved siden af hallen – indkørsel hertil ved siden af byskiltet/brovægten.

2016-01-21_1106

Hallen er som udgangspunkt åbent for alle med dagskort/halkort. Ønsker man, at have hallen for sig selv er det muligt for merbetaling (fx. ifm. undervisning).

Springmateriale
Vi har indkøbt tre cavalettier og tre spring, som man frit kan benytte, så længe man stiller på plads efter brug. Der afvikles af og til springdage, hvor springmaterialet er sat frem – det vil fremgå af vores Facebookside, hvis der er sat spring frem.

Springamaterialet er placeret i hallen.